"Mi lehet csábítóbb, mint egy klasszikus angol marhasült ropogós Yorkshire pudinggal és tejszínes tormával?" olvasható az egyik fenséges ételrecept neve alatt, s nem túlzás erre azt válaszolni, hogy a kötetben szereplő összes többi étel közül, bármelyik. A színes fotókkal illusztrált leírások között többek között olyan finomságok elkészítéséhez kapunk segítséget, mint a zöldsaláta meleg laskagombával, a pisztrángkrém metélőhagymás citrommártással, a Wellingtoni bélszín vagy a bárányérmék feketeribizli-mártással és a kacsasült karamellizált karalábéval, valamint a töltött borjútekercs és a csőben sült burgonyás lazac póréval. A kalóriadús téli étkek listáját néhány desszert zárja, úgymint a gyömbéres rebarbaratorta karamellamártással, a szirupos mandulatorta vagy a vörösboros körte és a rummal flambírozható almás habcsók málnatükrön.